Облаштування внутрішніх двориків
Текст: редакція
17.03.2014

У березні місяці в місті розпочинається збір заявок одразу двох проектів по облаштуванню внутрішніх дворів. Це проект Німецького товариства міжнародного співробітництва (GIZ) та проект «Ревіталізація Підзамче», ініційований Інститутом міста спільно з міською владою та краківським Інститутом розвитку міст. Термін подачі заявок — до кінця березня.

Проект Німецького товариства міжнародного співробітництва

Проект передбачає обрання від 1-3 внутрішніх дворів, де в рамках спільного фінансування буде проведено ряд робіт щодо благоустрою внутрішнього подвір’я. Конкурс проводиться на обмеженій території центральної частини м. Львова (див. карту), роботи з облаштування внутрішніх дворів в жодному разі не передбачають замощення дворів під автостоянку, акцент робиться на максимальному озелененні.

Для участі у конкурсі необхідно:

— зацікавленість та участь мешканців;
— обов’язкова фінансова частка мешканців для виконання робіт;
— подання мотиваційного листа з наведенням причини, мети та очікувань від даної співпраці

Мотиваційні листи можна подати до 31.03.2014 в управління охорони історичного середовища Львівської міської ради за адресою: м. Львів, вул. Валова, 20 к. 11. Більш детальну інформацію можна отримати на сайті проекту.

При виникненні запитань слід телефонувати:

297-55-69 Кузицька Ярина
275-13-08 Олійник Оксана, Балукова Тетяна

«Ревіталізація Підзамче»
підзамче

Цей проект передбачає відновлення внутрішніх дворів на території мікрорайону Підзамче. Загалом, коштом програми міжнародної технічної допомоги Polska Pomoc у 2014 році планується відновити 2 двори, 3 площі, сквери або дитячих майданчики, відреставрувати 3 вхідних брами, здійснити туристичне ознакування найбільш цікавих об’єктів на Підзамче.

Мешканці можуть подати заявку:

— за допомогою електронної форми на сайті www.pidzamche.org.ua
— за тел. 254-60-81 (тел. Інституту міста)

Минулого року в рамках проекту «Ревіталізація Підзамче» було оновлено дитячий майданчик, внутрішнє подвір’я та площу Криничну, що біля залізничної станції Підзамче. В рамках проекту Німецького товариства міжнародного співробітництва було розпочато відновлення декількох подвір'їв, зокрема, на вул. Кривоноса, 7.

Інші матеріали на Postpaper
РЕПОРТАЖ

Мешканці мікрорайону активно долучились до проекту «Ревіталізація Підзамче».

07.10.2013
РЕПОРТАЖ
Міський садочок на Підзамче

В місті триває проект з облаштування внутрішніх двориків на Підзамче. У дворику на Богдана Хмельницького тепер стіни прикрашають графіті, територія облагороджена, є невеличкий спортивний майданчик та облаштовано міський садочок з насадженнями.

25.11.2013
РЕПОРТАЖ

В місті триває пілотний проект з облаштування внутрішніх двориків. Редакція побувала у відновленому подвір’ї на вул. Кривоноса, 7, та дізналась, як втілювався проект та хто займався його реконструкцією.

11.11.2013
НОВИНИ

Територія на вулиці Банковій, яка довгий час була смітником, нарешті стала впорядкованою. Тепер її оточують розмальовані банери на стінах будинків, стоять лавки та навіть є wi-fi.

20.11.2013
comments powered by Disqus